[huge_it_slider id='1']
K-3 Társkamaráink honlapjai : Nógrád MegyeHeves Megye

Tisztelt Kollégák!

 

Társkamaránk, a Nódrád Megyei Mérnöki Kamara kirándulást szervez, melyre szeretettel hívja a Tolna megyei kollégákat is.

További információ és jelentkezés: www.nmmk.hu

 

 

Toszkána – Kamarai kirándulás 2022

 

Kedves Kollégák !

Úgy tűnik, hogy a COVID enged a szorításából, vagy legalábbis enged némi szünetet.

Úgy gondoljuk, kihasználva ezt a lehetőséget, hogy egy tavaszi kamarai utazást megszervezünk az Építész továbbképző segítségével úgy, ahogyan az elmúlt években már néhányat.

 

Az alábbi túrát tervezzük:

Szabad szemmel Toscana 2022

Új időpontja: 2022. június 08-12. (szerdától-vasárnapig)

Szerdai kiutazás és vasárnapi hazaút.

A repülő szerdán 12:35-kor indul, és vasárnap este fél 8-kor ér haza Budapestre.

Így még szerdán délután meg lehetne nézni Pisa városát, utána két napot lehet szánni Firenzére, majd még mindig marad másfél nap Siena, San Gimignano, Lucca, Prato, vagy akár Pistoia, Volterra, egyéb kisebb de szép helyek felkeresésére.

 

Tájékoztatásul küldünk az Építész Továbbképző hosszabb időtartalmú, 2019-es útjáról egy programot, de ez csak  tájékoztatató jellegű !!!

Túravezető: Szendrei Zsolt

Szakmai vezető: Rabb Péter phd. egyetemi adjunktus

Várható költség: 197.400 Ft/fő

Ez az ár tartalmazza a repülőjegyet oda-vissza útra kisméretű kézipoggyásszal,  Salgótarján – Liszt Ferenc repülőtér között külön buszjárat árát is oda és vissza, a szállást (középkategóriás szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel), kinti buszozás, idegenvezetés költségeit az első, második és ötödik napon a Firenzén kívüli programoknál, de nem tartalmazza a múzeumi és egyéb belépők árát, tömegközlekedést és a napközbeni ellátást. Biztosítás külön köthető.

Kamarai tagoknak 30.000 Ft támogatást adunk, a kamarai tagok befizetendő díja ennyivel csökken ( akik nem tagok – tehát a nyilvántartott műszaki ellenőrök és műszaki vezetők –  számukra az úthoz nem tudunk kamarai támogatást adni ).

 A tanulmányút cégre szóló számlával, elszámolható költség lehet ( aki ezt el tudja számolni ). A számlát az Építész Továbbképző fogja kiállítani mindenki számára.

Amennyiben kedvet érzel erre a túrára, kérjük jelezd szándékodat és azt, hogy hány fővel szeretnél részt venni, ezek közül kamarai tagok száma és nem kamarai tagok száma.

A jelentkezés végső határideje: 2022. május 10. (kedd) reggel 08:00 óra!

A rendelkezésre álló utaskeretet a jelentkezések időbeli sorrendje szerint töltjük majd fel.

Telefonon kérjük jelezni azon tagtársaknak ezt az utat, akik figyelmét esetleg elkerülné a kiküldött levelünk, s lemaradnának, mert nem olvasták el időben….

Kérjük a jelentkezési határidő pontos betartását!

Várjuk jelentkezésedet!

Bózvári József            Lantos László

Elnök                              Elnökségi tag

A email-ben megküldendő jelentkezési lap itt tölthető le
A  program pedig itt tekinthető meg.