JOGI képzés – 2020 január 27., Győr  – február 4., Szeged

Tisztelt Kollága!

A Magyar Mérnöki Kamara együttműködve a BM-OKF munkatársaival az új OTSZ rendelkezéseiről átfogó jogi-szakmai képzést szervez.

A jogi képzés teljesítéséhez az on-line képzés nehézségeivel nehezen boldoguló kollégák számára rendkívüli, egyedi alkalmakat állít össze a Magyar Mérnöki Kamara, hogy a képzési kötelezettségek teljesítésének különböző akadályai ne hátráltassák a kollégákat munkájukban.

Célkitűzésünk, hogy ezzel a képzési formával első sorban azon kollégáknak legyünk a segítségére, akik számára a képernyő előtt teljesítendő képzés bármilyen okból is, de nehézséget okoz.
Természetesen az on-line képzés az eddigiekhez hasonlóan továbbra is rendelkezésre áll.

A képzésben az új OTSZ 2020. januárjában életbe lévő jogszabályi környezetének különböző aspektusaival foglalkoznak a BM-OKF munkatársai, és bemutatják a jogszabályi környezet megfelelő alkalmazását a szakmai feladatokban.

A képzések időpontja és helyszíne:

▻ Győr, 2020. január 27. 9:30 – 15:50
  [GYMS Kereskedelmi és Iparkamara székház,
      Győr, Szent István út 10/a]

 ▻ Regisztráció – Győr  ◅

                        Részletes program letöltése

▻ Szeged, 2020. február 4. 9:30 – 15:50
[Vedres István SZKI, Szeged, Horváth Mihály utca 2-6.]

Regisztráció – Szeged ◅

                        Részletes program letöltése

A képzés díja: 10.000.- + ÁFA [ 12.700.- ]
A képzésen való jelenléttel a résztvevő eleget tesz az öt éves ciklusban kötelező jogi képzési kötelezettségének.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy a képzésen való eredményes részvétel feltétele, hogy a képzésen való résztvételt aláírásával igazolja és a képzés díja átutalásra kerül.

Bankszámlaszám:  Magyar Mérnöki Kamara – 10102086-68905702-00000007

Az utalásra kérjük a képzésben részt vevő nevét, kamarai azonosítóját  és a „JOG2020-Győr” , illetve „JOG2020-Szeged” megjegyzést feltüntetni, enélkül nem lehet beazonosítani a befizetést.
A képzésen való megjelenéskor kérjük, hogy a befizetést igazoló visszajelzést bemutatni szíveskedjen, vagy azt előzetesen, lehetőség szerint a képzést megelőzően legkésőbb két nappal e-mailben elküldeni szíveskedjen az info@mmk.hu címre.
A képzésen való részvételt a program teljes időtartama alatti jelenléttel tudjuk csak elfogadottnak tekinteni. A helyszínen a kollégák a program kezdetekor és a záróelőadást követően elérhető aláíróíven tudják regisztrálni a jelenlétet – kérem, hogy a kamarai előírásoknak megfelelően a képzésben való elfogadott részvételnek ezt a feltételét elfogadni szíveskedjenek.
➃ A képzésről írásbeli igazolást a Kamara nem ad ki, azt az adminisztrációt követően az e-mérnök felületen látni fogja minden szakmagyakorló.

Megértését köszönjük.