1. november 4-én, Pakson megalakult a Tolna Megyei Mérnöki Kamara Energetikai Szakcsoportja. Az alakuló ülésen a megjelent tagok megválasztották a szakcsoport vezetőségét.

Az Energetikai Szakcsoport elnökének a tagság Debreczeni Sándort, az MVM OVIT Zrt. osztályvezetőjét választotta. Elnökségi tagok: Hetzmann Albert, Fenyvesi Csaba és Lakatos Gábor.

Az elnökség rendszeresen, elektronikus hírlevél összeállításával kívánja tájékoztatni az Energetikai Szakcsoport tagságát az következő időszak szakmai eseményeiről és az energetikában aktuális hírekről.

Debreczeni Sándor megválasztott elnök a következőkről tájékoztatta a megjelent tagságot:

Álláspontja szerint a Tolna Megyei Mérnöki Kamara Energetikai Szakcsoportjának rendszeres szakmai kapcsolattartást kell kiépíteni és működtetni Tolna megye energetikai vállalkozásaival, kiemelten a nukleáris és a megújuló energiatermelő társaságokkal.

Szakmai műhelymunkák keretében a szakcsoportnak támogatnia kell a fiatal mérnökök tapasztalat szerzését.

A frissen alakult Energetikai Szakcsoport vezetésének jelentős szerepet kell vállalni az országos, megyei, energetikai szakterületet érintő szakmai napok, konferenciák, üzleti találkozók szervezésében.

Debreczeni Sándor