A Magyar Mérnöki Kamara az e-közmű rendszer használatában érintett kollégák számára e-közmű Workshopot és kerekasztalt rendez november 19-én.

A Kamara az e-közmű Workshop és kerekasztal rendezésével kíván tájékoztatást adni a rendszer jelenlegi helyzetéről, bevonva a rendszer minden szereplőjét a beszélgetésbe.
A workshop lehetőséget ad a kollégák számára, hogy a teljes folyamatról áttekintést kapjanak az átfogó rendszer érintettjeitől.
A Miniszterelnökség építésügyekért felelős helyettes államtitkársága a jogalkotói oldalt, a Lechner Tudásközpont a rendszer kidolgozóit képviseli, míg a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal a hatósági oldal, a TELEKOM a szolgáltatói oldal a tapasztalatairól beszél és a kerekasztalt a Magyar Mérnöki Kamara, a rendszert használó mérnökök nevében képviseli.
Célkitűzés, hogy a tájékoztatás során a résztvevők, a mérnökök megismerhessék a rendszer elenlegi állapotát az egyes szereplők szempontjai alapján és lehetöségük legyen tájékozódni a jelenlegi helyzetről, az egyes szereplők jövőbeni elképzeléseiről.

rendezvény ideje alatt a Lechner Tudásközppont kihelyezett e-közmű HelpDesk asztal mellett szakértő kollégáival várja a közműegyeztetésben érintett kollégák konkrét kérdéseit.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény!

Helyszín: 1094, Budapest, Angyal utca 1-3. I emelet 151-154.

Időpont:  2018, november 19. 13:00 – 17:00

▻ Regisztráció ◅