Korábbi híreink

TMMK taggyűlés, Palotásné Kővári Terézia maradt a mérnöki kamara vezetője

A TMMK tisztségviselőinek mandátuma 2017 májusában lejár, ezért a tisztségviselők megválasztására a 2017. február 17-én megtartandó taggyűlésünkön kerül sor.
Kérünk mindannyiótokat, hogy éljetek a tisztségviselőkre vonatkozó jelöltállítás lehetőségével, legkésőbb 2017. január 16-áig megküldeni szíveskedjetek.

Fontos jogszabályi változások 2017-ben

Az év utolsó napjaiban több, 2017 elején hatályba lépő olyan jogszabály jelent meg, amely érinti azokat a szakmagyakorlókat, akik érdekeltek a közbeszerzésben, vagy az egyszerű bejelentéssel építhető lakóépületek tervezésében. Az alábbi cikkekben részletes tájékoztatót olvashat az egyes jogszabályi változásokról.

Változások a kamarai jogi továbbképzés rendszerében

2016. október 4-től megváltozott a jogi továbbképzés felépítése. Érdekes és új témákkal bővítettük az elérhető kurzusokat, amelynek célja, hogy a szakmagyakorlók azokat a kurzusokat végezhessék el, amikről valóban úgy gondolják, hogy hasznos tudást nyújthatnak számukra. A legfontosabb változások a itt érhetők el.  ...

2017. évi fontos változások a szakmai továbbképzésben

Magyar Közlöny 2016. december 28-i, 218. számában megjelent a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet módosítása, melynek értelmében ez évtől az építési műszaki ellenőröknek és a felelős műszaki vezetőknek is kell szakmai továbbképzést teljesítenie. A továbbképzések lebonyolításával kapcsolatos előkészítő munkákat az MMK megkezdte, a képzések várhatóan az első negyedév végével...

Kapcsolataink

mmk mvm tolnamegyeikormanyhivatal tolnamegye szekszard kpvk ddek kte hidrlogo ete aliscabau tarrkft szc nyomda